StripChat-brugere og deres muligheder

StripChat-brugere og deres muligheder

Fra grå til legende

StripChat-brugere og deres muligheder
January 28, 2022

Stripchat kan tilgås fra alle typer smartphones ved hjælp af den mobile mediebrowser ligesom på den bærbare computer og pc. Åbn mediebrowseren på din smartphone, og skriv StripChat.com på URL'en. Vent på, at webstedet indlæses, og nyd tusindvis af modeller, der optræder live overalt med en internetforbindelse.

Vil du vide mere om Stripchat? Læs mere her: Hvad er StripChat?

Hvad er de forskellige brugertyper?

Når du opretter en konto på Stripchat.com, er du automatisk en gråtonet bruger (dvs. en bruger uden tokens på sin konto).

Derudover er der Ultimate-medlemmer og 7 forskellige brugerligaer med i alt 100 forskellige niveauer.

Når brugerne bruger siden, optjener de erfaringspoint (XP), som giver dem mulighed for at stige i niveau. Man starter i den grå liga, og ved at købe tokens første gang bliver man opgraderet til Bronze-ligaen. Fra da af er den eneste måde at optjene XP på at bruge tokens. Jo mere du bruger, jo højere bliver du.

Hver bruger har et badge med farven på sin liga og sit niveau på. Du kan se disse oplysninger i brugerlisten eller på brugerkortet. Her er en oversigt:

Gray league

Når en bruger opretter en konto, bliver han/hun straks en grå bruger på niveau 1 og forbliver i denne liga, indtil han/hun foretager sit første tokenkøb. De kan dog have tokens på deres konto, hvis de har vundet dem i giveaways. Grå brugere har et gråt badge.

Bronze league

I det øjeblik en bruger køber sin første token, bliver han/hun bronze-bruger på niveau 10. Fra denne liga er den eneste måde at stige i niveau på at bruge tokens. Bronze-brugere har et bronzemærke og kan blive ex-bronze, hvis de løber tør for tokens.

Silver league

Silver-brugere har et silver-badge og kan blive ex-Silver, hvis de løber tør for tokens.

Gold league

Guldbrugere har et guldmærke. De kan ikke blive ex-guld, selv om de løber tør for tokens.

Bemærk venligst, at guldbrugere med det gamle brugerniveausystem ikke bliver guldbrugere fra Gold League, men Ultimate-medlemmer.

Diamond league

Diamantbrugere har et lilla badge. De kan ikke blive ex-Diamond-brugere, selv om de løber tør for tokens.

Royal league

Royal-brugere har et rødt skilt. De kan ikke blive ex-royal, selv om de løber tør for tokens.

Legend league

Dette er den højeste klasse. Legend-brugere har et rødt skilt med en karakteristisk stjerne. De kan ikke blive en ex-legend, selv om de løber tør for tokens.

Ultimativt medlemskab

Det, der tidligere var guldmedlemskab i det gamle brugerniveau-system, er nu det ultimative medlemskab. Derfor er de gamle Guld-brugere nu blevet Ultimate-medlemmer - fordelene er de samme som før;

  • de har mulighed for at sende private beskeder til modellerne,
  • sende anonyme tips,
  • at bruge den usynlige tilstand
  • og blive riddere.

Så hvis du som model har brug for en højre hånd til at hjælpe dig med at moderere dit rum og frasortere misbrugende eller uhøflige brugere, kan du henvende dig til dine loyale Ultimate-medlemmer, og de kalder dig riddere.

Du kan genkende Ultimate-medlemmer på deres signatur orange badge med en stjerne i chatten. Et Ultimate-medlem kan tilhøre alle ligaer, så hvis de f.eks. er Diamond, vil deres brugernavn være lilla plus Ultimate-badget.

Hvorfor har jeg brug for poletter?

Tokens er en form for onlinevaluta. Når du har købt din første tokenpakke, bliver du en grøn bruger. Hvis du løber tør for tokens, vil du blive betragtet som en tidligere grøn bruger i stedet for en grå bruger. Du kan købe tokens til at bruge som drikkepenge til modellerne, til at starte private shows eller til at deltage i Cam2Cam-shows. Men du kan også bruge dem til at købe eksklusive billeder og videoer af dine mest foretrukne modeller. Selv om det ikke er obligatorisk at give drikkepenge, kan brugerne vise deres påskønnelse ved at give modellerne drikkepenge. For det meste reagerer modellerne ikke på medlemmer, der har særlige anmodninger uden at give drikkepenge.

Hvad er favoritter?

Ved at klikke på "Tilføj til favoritter" gemmes modellerne automatisk på din konto, så de er nemme at finde på din konto. Dine favoritter vises altid i de øverste rækker på webstedet for nem adgang.

Hvad er riddere?

Riddere er loyale Ultimate-brugere (tidligere Guldmedlemskab) og bliver valgt af en model. De har beføjelse til at blokere grå brugere i modellens rum. Riddere kan udelukke grå brugere i op til 24 timer. Beslutningen om at bruge en ridder afhænger af modellen.

Hvem er kongen?

Kongen er den, der giver flest drikkepenge i 12 timers udsendelse.

Besøg Stripchat

Svar

Hej
Jeg kan se, at jeg bruge min mus aktivt til at røre ved pigerne. Nogle synes, det er fint, men andre bliver sure. Må man bruge sin mus? Jeg forstår ikke, at pigerne kan registrere det, samtidig med 1000 andre brugere?

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene