Forskellige måder at chatte på StripChat på

Forskellige måder at chatte på StripChat på

Alt om shows

Forskellige måder at chatte på StripChat på
January 28, 2022

På StripChat kan du besøge chatrum på forskellige måder. Det samme gælder for at chatte i chatrum. Ved at klikke på "Notify when online" abonnerer du på en models notifikationer og opdateringer. Det betyder, at når en model er online eller sender dig en besked, modtager du en e-mail og en push-notifikation, så du aldrig går glip af noget. Du kan aktivere eller deaktivere push-notifikationer i din profil under fanen "Indstillinger og privatliv".

Vil du vide mere om Stripchat? Læs mere her: Hvad er StripChat?

Hvad er et offentligt show?

Ved en offentlig udstilling har alle adgang til modelrummet. Du kan give drikkepenge, og modellerne kan sætte sig bestemte mål. Dette er langt den mest brugte funktion på Stripchat.

Hvad er en privat chat?

En privat chat er en måde at kommunikere med modellen på. For at starte en privat chat skal du blot trykke på "start privat"-knappen. Husk på, at du kan have spioner under hele samtalen. De kan dog ikke kommunikere direkte med modellen. Showet kan til enhver tid stoppes af brugeren eller modellen, og det stopper automatisk, hvis brugeren løber tør for tokens. Standardprisen er 24 tokens/minut og kan øges til maksimalt 120 tokens, afhængigt af hvad modellen vælger.

Hvad er et cam2cam-show?

Cam2Cam Show er en måde at kommunikere ansigt til ansigt med en model på. Det betyder, at brugeren under denne session kan tænde for webcam'et og blive set af modellen. For at starte et Cam2Cam-show skal du blot trykke på "Cam2Cam"-knappen. Ingen kan spionere på dette show. Showet kan til enhver tid stoppes af brugeren eller modellen, og det stopper automatisk, hvis brugeren løber tør for tokens. Standardprisen er 32 tokens/minut og kan øges til maksimalt 120 tokens, afhængigt af hvad modellen vælger.

Hvad er Spy Chat?

Med Spy Chat kan brugerne se, hvad der sker under det private show. Spionerne kan ikke chatte direkte med modellen. De kan kun se det show, der er i gang. Standardprisen for Spy Chat er 8 tokens/minut, men den kan øges til maksimalt 12 tokens/minut, afhængigt af hvad modellen vælger.

Hvordan kan jeg chatte privat med en model?

Kun Ultimate-medlemmer har ret til at sende private beskeder til enhver model til enhver tid. Alt du skal gøre er at klikke på kuvert-ikonet til venstre for modellens video, og du kan begynde at chatte bagefter, så længe du ikke er blevet forbudt af modellen. Medlemmer, der er bannet af modellen, kan ikke interagere med den pågældende model.

Besøg Stripchat

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene