Vejledning om profil

Vær opmærksom på følgende

Vejledning om profil
February 10, 2022

Med hensyn til dit profilbillede er det godt at vide, at det billede, du ønsker at bruge, skal være dit eget. Billeder med mindreårige er strengt forbudt. Alle modeller, der optræder på dette websted, skal være mindst 18 år gamle. Desuden må dette billede ikke indeholde forbudt eller ophavsretligt beskyttet indhold med vandmærker eller logoer.

Opsætning af brugerdefinerede paneler

For at komme i gang skal du gå til "min profil". Under My Info finder du Mine brugerdefinerede paneler, og det er her, magien begynder. Klik derefter på fanen "+ tilføj panel", og et vindue med panelet vises.

Vil du gerne være camgirl? Læs mere her: Hvordan bliver du en StripChat webcam-model?

Du kan tilføje en titel, en beskrivelse, et billede med et URL-link og tilføje så mange paneler, som du vil. Bemærk venligst, at kun PNG-, JPG- og GIF-formater understøttes, og billedstørrelsen bør ikke overstige 5 MP. Når dine paneler er oprettet, kan du omarrangere dem. Det kan du gøre ved at trække og slippe dem til forskellige steder. Fortryder du noget, der allerede er blevet set? Du skal blot redigere eller slette panelet og gå tilbage til din sektion My Profile.

Fremme af andre virksomheder eller mærker på Stripchat

For modeller er det godt at vide, at det er strengt forbudt at promovere andre virksomheder og mærker på siden. Sidens administratorer forventer også, at du udelukkende fokuserer på medlemmerne, når du laver dine shows på Stripchat, og at du hjælper med at opbygge dit brand image.

Telegram-meddelelser

På StripChat har cam modeller mulighed for at aktivere telegram notifikationer. Du kan aktivere dette for at advare dig, når en bruger sender dig offline tips eller private beskeder. Gå til dine indstillinger og din privatlivsside. På den side finder du knappen Aktiver notifikationer.

Alt om meningsmålinger / meningsmålinger

På din udsendelsesside kan du se fanen Udvidelse med Udvidelsesbiblioteket. Find afstemninger, og klik på "Installer" og derefter på "OK". Nu er målinger installeret i dit rum, og det er klar til brug.

Hvis du vil konstruere en afstemning, kan du klikke på joysticket ved siden af indtastningsfeltet for meddelelser for at få vist interaktionslisten. Herefter kan du gå til Spil og sjov og derefter til Afstemninger. Indstil dit spørgsmål, svarmulighederne (mellem 2 og 5) og varigheden. Du kan derefter lade afstemningen køre i op til 10 minutter, mens du camerer. Hvis du ønsker det, kan du endda sætte en pris for at stemme og gøre det til en betalt afstemning. Alle registrerede brugere kan stemme, og afstemningsresultaterne er anonyme. Når tiden til at stemme er udløbet, annonceres resultaterne automatisk i chatten.

Hvad sker der, hvis min konto bliver suspenderet?

Webstedets administratorer griber ind i tide, hvis det viser sig, at modellerne ikke overholder de foreskrevne regler. Afhængigt af overtrædelsens art vil webstedets administratorer træffe forskellige foranstaltninger, herunder advarsler, midlertidige suspensioner i 24 timer, 72 timer, 7 dage eller 30 dage og permanente suspensioner for mere alvorlige overtrædelser.

Når en modelkonto spærres, modtager du straks en meddelelse. Du vil også få at vide, hvad årsagen til spærringen er. Der er også forskellige handlinger, som kan føre til suspension af kontoen. At være væk fra kameraet, streame med uregistrerede personer og bryde showreglerne er nogle af årsagerne. At give falske registreringsdokumenter, svigagtig aktivitet og ignorere advarsler fra webstedets administratorer kan også føre til suspension af en konto.

Det er heller ikke tilladt at acceptere betalinger uden for platformen, sove under et cam-show og reklamere for andre online cam-platforme. Det er også absolut forbudt at bruge falsk interaktivt sexlegetøj, at opføre sig uhøfligt eller groft under et show og at bruge forudindspillede shows under streaming.

Bliv model nu

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene