Live Streaming og værktøjer til at gøre tingene mere interessante

Live Streaming og værktøjer til at gøre tingene mere interessante

Har du brug for flere fans?

Live Streaming og værktøjer til at gøre tingene mere interessante
February 10, 2022

I denne artikel får du mere at vide om, hvad streamspecifikationer er, og hvordan du kan opbygge en stor fanbase ved at gøre camming mere interessant for de brugere, der besøger dine shows.

Hvad er stream-specifikationer?

For at blive optaget i en bestemt kategori på Stripchat skal du muligvis først registrere dig. Det kan du gøre ved først at gå til din udsendelsesside, til mine oplysninger og derefter til streamspecifikationer. Her kan du vælge den kategori, du ønsker at deltage i. Til sidst skal du uploade en 30 sekunders prøve af dig selv, hvor du lader som om du optræder i det egentlige show.

Vil du være camgirl? Læs mere her: Hvordan bliver du StripChat webcam-model?

Du vil måske bemærke, at nogle fetish-kategorier kun tilbydes for bestemte køn. Det skyldes, at de stilles til rådighed på grund af populær efterspørgsel. Du kan være sikker på, at StripChat's admins konstant tilføjer nye kategorier til alle baseret på deres popularitet ifølge de mest populære søgninger på sidens forskellige indekssider.

Interaktivt sexlegetøj

Som model er det godt at vide, at Stripchat understøtter Lovense og Kiiroo legetøj. Du kan bruge disse sexlegetøj, mens du giver et cam-show. Det er dog meget vigtigt at vide, at det er strengt forbudt at fake eller lade som om, at du bruger disse interaktive legetøj. Ligeledes er det forbudt at reklamere for brugen af interaktivt legetøj på din profil, når forbindelsen er afbrudt eller ikke fungerer. Hvis du begår disse handlinger, kan det føre til, at din konto bliver midlertidigt suspenderet. Det er meget tilrådeligt altid at være ærlig og gennemsigtig over for brugere/fans og ikke at narre dem ved ikke at bruge legetøjet i virkeligheden.

Hvad er et epik mål?

Epik Mål er en funktion, der hjælper dig med at nå højere mål og samtidig motivere dine seere til at bruge mere. Dette er din chance for at drømme stort og tilføje alt det, du ønsker at opnå, så længe det ikke overtræder webstedets regler for udsendelse. Når Epic Goal er aktiveret, er Epic Goal altid tilgængelig og synlig for brugerne på din profil. De kan sende deres tips når som helst, selv når du er offline. Hver gang en bruger bidrager til dit Epic Goal, vil det blive annonceret til alle i chatten, også selvom målet er nået. Private tips, offentlige tips og køb af indhold tæller alle med i målet.

Du kan aktivere denne funktion ved at gå til "min profil" og derefter finde panelet "epic goal" under mine oplysninger. Slå kontakten til her, og skriv derefter dit mål ned, og læg det symbolske beløb, der skal nås, sammen, startende ved 1.000. Tryk på "Udgiv", og så er du klar. Du har en fremskridtslinje, hvor du kan se, hvor langt du er fra at nå målet, og hvor mange tippere der har bidraget. Alle dine tidligere Epic-mål, som du har nået, vil også blive vist der.

Lykkehjul til modeller

Du kan lave op til tre hjul med forskellige aktiviteter og præmier. Alle de hjul, du opretter, er aktive på samme tid, og seerne kan vælge, hvilket hjul de vil dreje.

hvordan installerer jeg lykkehjulet?

Du kan installere dette spil ved at gå til din udsendelsesside og derefter til fanen udvidelser. I biblioteket med udvidelser skal du finde udvidelsen Lykkehjulet i biblioteket med udvidelser. Herefter kan du klikke på fanen "installer". Konfigurer dit hjul, giv det et navn, vælg en farve, tilføj dine aktiviteter og prisen pr. spin. Til sidst skal du klikke på gem. Nu er dit lykkehjul installeret og placeret over udvidelsesbiblioteket. Til sidst skal du skifte kontakten for at aktivere det i dit rum. Hvis du ønsker at fjerne det fra dit værelse, skal du blot slukke for kontakten. Hvis du vil fjerne det helt, skal du klikke på ikonet for indstillinger og derefter klikke på "Afinstaller" eller "Indstillinger" for at redigere det til enhver tid.

Hvad er min tidslinje

Min tidslinje er et afsnit, hvor brugere kan se din Stripchat-aktivitetslogbog. Hver gang du har opdateringer eller foretager ændringer i dit indhold, f.eks. nye billeder og videoer, vinderkonkurrencer osv., bliver det automatisk lagt ud på Min Tidslinje. Dette vil holde de brugere, der har dig i deres favoritter, opdateret. Desuden kan brugerne købe dit foto- og videoindhold direkte fra Min Tidslinje. Du kan også oprette dine egne indlæg og dele dine planer, nyheder, tanker, minder, indtryk og alt andet, som du ønsker, at dit publikum skal vide.

Du kan åbne Min Tidslinje fra din rullemenuen. Der kan du se alle dine indlæg og oprette nye indlæg. Hvis du vil redigere eller slette et eksisterende indlæg, skal du klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne af et sådant indlæg for at få vist begge muligheder. Min Tidslinje er en god mulighed for at gøre brugerne interesserede i dit indhold og lokke dem til din side. Så prøv at uploade indhold og skrive regelmæssigt for at få mest muligt ud af denne funktion. På din profilside er der en fane, der hedder Fan Club & Tidslinje, hvor brugerne kan se alle opdateringer og indlæg fra begge funktioner.

Er du ikke model endnu? Så klik her!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene