Webcam-sex har eksisteret i årtier, men udviklingen står ikke stille. Det er nu blevet en af de mest succesfulde brancher i voksenbranchen, og det er der en god grund. Camgirl giver dig nemlig noget unikt: Erotisk interaktion med en rigtig person.

Hvorfor vores blog?

På internettet finder du mange cam-websteder, og det er derfor ikke overraskende, at det til tider kan være meget forvirrende. Det er også grunden til, at vi har startet blogsiden StripStrip.dk. På StripStrip.dk finder du al information om Stripchat.com på dansk. Det gør det bare en lille smule nemmere at bruge cam-siden, så du kan læse alle relevante informationer hurtigt og nemt måde. Dette er for kunder, men også for modeller!

Læs på dansk

Vil du være webcam-model på Stripchat.com? Så er vores blogside det rigtige første skridt til at tjekke og læse. Vores erfaringseksperter skriver passioneret om webcam-verdenen og viser dig alle de ins og outs, som kan være nyttige for dig. Og alt dette på dansk!

At blive webcam-model er ikke for alle, men alle, der sætter sig for at gøre det, kan få succes med det. Størrelse 36 og en stor barm er bestemt ikke et must. Forholdet mellem camgirl og kunde handler om interaktion. Mange kunder er ikke på udkig efter den perfekte krop, men efter den grill-næste-dør, som de kan relatere til.

Hvad kan du finde på StripStrip.dk?

Selvfølgelig vil du gerne vide et par ting, når du tilmelder dig et cam-site. Derfor vil vi gå i dybden med en række spørgsmål på vores blog: Hvad koster et Stripchat token for eksempel. Hvordan fungerer fakturering? Hvor meget tjener du egentlig, og hvordan kan du blive betalt? Masser af vigtige spørgsmål, som vil hjælpe dig, inden du tager dine første skridt.

Derudover kan du også læse om forskellige tips og tricks, som du kan bruge som model til at øge din indtjening eller til at forbedre dine shows. Når alt kommer til alt, fører gode shows til flere kunder, og flere kunder fører til flere indtægter.

Hvorfor skal jeg ikke betale for jeres oplysninger?

StripStrip.dk er og vil altid være en gratis blog. Besøgende behøver ikke at betale. Men hvordan kan du holde din blog opdateret? I må da også have omkostninger? Det er sandt. Vi kan dække omkostningerne, hvis du som kunde fortsætter med at bruge og besøge vores side. Vi får et lille gebyr for hver kunde, der tilmelder sig Stripchat.com gennem os. Disse gebyrer kommer ikke ud af modellens lomme og koster heller ikke kunden noget ekstra. Stripchat.com betaler for dette ud af egen lomme. En win-win situation!

Tak for læsning og god fornøjelse på vores blogsite.

Team StripStrip.dk