Konkurrencer og salg af dit indhold

Vil du tjene mere?

Konkurrencer og salg af dit indhold
February 3, 2022

StripChat forsøger på flere måder at motivere modellerne til at blive bedre og bedre til det, de laver. For eksempel er der konkurrencer, som modeller kan deltage i og vinde flotte præmier. Der er selvfølgelig også andre måder, hvorpå modeller kan motiveres til ikke blot at blive bedre til deres håndværk, men også til at opbygge en stor fanbase. I denne artikel vil du lære alt om det.

Vil du gerne være camgirl? Læs mere her: Hvordan bliver du en StripChat webcam-model?

Modelkonkurrencer for par, drenge og trans-kategorier

Der afholdes månedlige konkurrencer for modeller i kategorierne par, drenge og transseksuelle. Formålet med dette er ikke kun at gøre modellerne glade, men også at opmuntre dem til at blive bedre og bedre til cam-modellering. “piger” “par”, “drenge” og “transseksuelle” kan blive vindere af modelkonkurrencerne hver måned.

Priserne for par, drenge og transseksuelle er som følger:

  • 1. plads - 1000$
  • 2. plads - 500$
  • 3. plads - 250$
  • 4. og 5. plads - 100$.
  • 6. til 10. plads - 50$
  • 11. til 20. plads - 25$

Du kan se vinderne fra hver kategori i de nye faner "Girls", "Couples", "Guys" og "Trans", som siden har tilføjet i sektionerne Current Month, Top og Last Month Winners.

Andre modelkonkurrencer

Ud over din indtjening giver siden i alt $20.000 USD til modeller hver måned gennem de forskellige modelkonkurrencer, gennem 3-timers konkurrencerne og de månedlige konkurrencer tilsammen.

Fastsættelse af mål og emne

Det er to forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig med at tjene flere penge, hvis de bruges korrekt. Med "mål" kan du annoncere en særlig offentlig forestilling, som du opretter, når det ønskede antal tokens er nået. På denne måde har brugerne en motivation til at give drikkepenge. Medtag målbeskrivelsen sammen med målbeløbet, så alle bidrager med deres drikkepenge i det offentlige chatrum. Når målet er nået, bør det lovede show begynde. Du kan tilføje op til fem forskellige mål, inden du starter din stream. Når et mål er nået, bliver det næste automatisk annonceret i dit rum.

På den anden side skal emnet bruges til at beskrive dit chatrum og alt, hvad der sker i det. Du kan også lave meddelelser om udsendelser eller dele alt det, du ønsker, at dine brugere skal vide, men hold det altid relateret til udsendelsen/profilen.

Du finder mål- og emnepanelerne klar til at blive oprettet i fanen "My Show Controls", som du har lige under dit udsendelsesvindue. Når alt er sat op, kan du klikke på "START SHOW". Du vil derefter se et bekræftelsespanel. Her kan du gennemgå dit mål og emne og redigere det lige før du går i luften.

Dit indhold kan ses på andre websteder

Desværre er krænkelser af ophavsretten et almindeligt problem for indholdsskabere på nettet, og StripChat er klar over, at det er en alvorlig krænkelse af dit privatliv, hvis dit indhold offentliggøres andre steder uden din tilladelse. Hvis du finder ud af, at dine videoer eller billeder er hostet på et andet websted, skal du kontakte webstedets supportteam via Live Chat. Der kan du oplyse de krænkende URL-links.

Hvad er offline-status?

Modeller har mulighed for at efterlade en besked til deres seere/brugere, selvom de er offline. For at indstille dette skal du gå til din udsendelsesside. Under fanen Mine detaljer finder du så et offline-statuspanel, hvor du kan skrive alt det, du ønsker, at dine brugere skal vide, mens du er væk. Det vil blive vist i dit udsendelsesvindue, hver gang du går offline. Det er nyttigt at dele din udsendelsesplan eller en overskrift på din næste stream med dine seere. Dette sikrer, at brugerne ved, hvornår du er online igen, og at de kan forberede sig på det.

Arbejde på samme tid i et studie og som individuel model

StripChat Modeller kan have en selvstændig konto eller en konto under et studie, men de kan ikke have begge dele på samme tid. Uanset hvor mange konti en model har, hvis modellen arbejder for et studie, skal alle hans/hendes konti tilhøre det samme studie og omvendt.

Brug Skype eller anden tredjepartssoftware til at kommunikere med medlemmerne

Det er nogle gange sket, at modeller har inviteret brugere til at kommunikere yderligere via Skype eller andre platforme. Det er godt at vide, at det er strengt forbudt at overtale brugere til at forlade webstedet og invitere dem andre steder hen, uanset om det er en kommunikationsenhed, en tjeneste eller et andet websted. Denne form for aftaler er yderst risikable, og webstedets administratorer påtager sig IKKE noget ansvar for handlinger, der finder sted uden for webstedets rammer. Modeller, der begår denne type adfærd, vil blive udelukket fra siden med øjeblikkelig virkning og uden varsel. Dette er for at sikre både modellernes og brugernes sikkerhed.

Tilføj brugere som venner

Hvis du tilføjer en bruger som ven, kan vedkommende udveksle chatbeskeder med dig gratis. Det er kun dine venner og Gold-medlemmer, der har mulighed for at sende dig private beskeder. Det er dit valg at acceptere eller afvise venneanmodninger. Derudover kan du også sende venneanmodninger til brugere, hvis de opfylder mindst ét af følgende kriterier:

  • brugeren har tilføjet dig til sine favoritter
  • brugeren har haft en samtale med dig;
  • brugeren har været i dit rum.

På denne måde bliver kun brugere, der har en interesse i dig, en del af din venneliste, hvilket fører til en mere loyal og stærk fanbase. Dine venner er opført under fanen Mine venner i din profil i øverste højre hjørne.

Bliv model nu

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene