Forskellige udstillingstyper på Stripchat

Forskellige udstillingstyper på Stripchat

Privat, cam2cam og meget mere!

Forskellige udstillingstyper på Stripchat
February 3, 2022

På Stripchat kan brugerne nyde forskellige slags shows. Du kan for eksempel tænke på

  • private shows,
  • cam2cam-shows,
  • Spy Shows,
  • gruppeshows,
  • og meget mere.

Her kan du læse mere om de forskellige typer af Stripchat Shows.

Vil du være camgirl? Læs mere her: Hvordan bliver du StripChat webcam-model?

Offentligt show Gratis chat

Den mest fremtrædende måde at tjene penge på Stripchat på er ved at lave offentlige shows i den åbne gratis chat. Brugerne giver modellerne tokens som drikkepenge. Der vil være mange brugere i et rum, og modellen kan opstille forskellige mål (tipbeløb). Når målene er opfyldt, vil modellerne gøre specifikke ting, som alle kan se. Teknisk set er disse shows "gratis", men det beløb i drikkepenge, der kan tjenes, kan være enormt. Der er ingen grænse for, hvor mange tokens du kan tjene.

Private shows på Stripchat

Et privat show kan ses som en fantastisk mulighed for at interagere med Stripchat-modellerne på en mere intim måde. Det er den bedste måde at få modellernes udelte opmærksomhed på. For at starte en privat chat med en model efter eget valg kan du hurtigt og nemt klikke på fanen "start privat". Husk på, at andre kan udspionere showet under den private session, hvis modellen har spioneringsmuligheden aktiveret.

Spioner er dog kun tilskuere, og den bruger, der startede den private session, er den eneste, der kan interagere med modellen. Desuden kan showet til enhver tid stoppes af brugeren eller modellen, og det stopper automatisk, når brugeren løber tør for tokens. Prisen for en sådan session kan variere fra 8 til 150 tokens pr. minut, afhængigt af modellernes prispræferencer.

Cam2Cam

Et Cam2Cam-show giver brugerne mulighed for at interagere med modellerne ansigt til ansigt. Under disse sessioner kan brugeren tænde sit webcam. Dette gør det muligt for modellen at se brugeren og omvendt. For at starte et Cam2Cam-show skal du blot klikke på fanen "Cam2Cam". Ingen har lov til at udspionere disse typer shows. Det kan til enhver tid stoppes af modellen eller brugeren, og det stopper automatisk, hvis brugeren løber tør for tokens. Prisen for et sådant show kan variere fra 8 til 150 tokens pr. minut, afhængigt af modellernes prispræferencer.

Stripchat Spy Show

Hvis du aktiverer Spy Chat, kan brugerne se, hvad der sker under et privat show. Spionerne kan ikke chatte direkte med modellen, mens de kigger med. De kan kun passivt se det show, der udføres under den pågældende session. Prisen for en Spy Chat er meget billigere end en normal privat og kan variere fra 4 tokens pr. minut til 60 tokens pr. minut, afhængigt af modellernes prispræferencer.

Gruppeshow

Gruppeshowet er et privat show pr. minut, som flere brugere kan nyde godt af til en mere overkommelig pris. Prisen for gruppeshows er generelt lavere end de traditionelle private shows, fordi flere brugere bidrager, så modellen stadig kan nå sit ønskede mål med flere mennesker, der nyder showet.

Hvis en model har annonceret et gruppeshow, kan brugeren se det i sit udsendelsesvindue ved siden af fanen Send Tip. Du kan derefter klikke på fanen "gruppeshow" og reservere din plads gratis. Token-gebyret starter, når showet starter. Hvis et gruppeshow er i gang, vises det i udsendelsesvinduet, og du kan klikke på fanen "deltag" for stadig at deltage i gruppeshowet.

Gruppeshow med billetter

Et gruppeshow med billet er som et almindeligt gruppeshow, men i stedet for at betale en minutpris betaler du en fast pris, som kan være mellem 8 og 200 tokens afhængigt af valg af model.

Gruppeshows med billetter annonceres altid af modellen fem minutter før starten, så hvis du ser denne annoncering under hendes udsendelsesvindue ved siden af fanen Send Tip, så tøv ikke med at deltage! Klik på fanen Ticket Group Show og book din plads ved at betale den faste pris. Hvis du omvendt opdager, at showet allerede er i gang, er den gode nyhed, at du stadig kan deltage. Det vil blive vist i udsendelsesvinduet, og du kan derefter frit klikke på fanen deltage. Du betaler prisen for en billet, og du kan nyde gruppeshowet.

Er du ikke model endnu? Så klik her!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene