Hvordan bliver du StripChat webcam-model?

Hvordan bliver du StripChat webcam-model?

Det er meget nemt

Hvordan bliver du StripChat webcam-model?
February 1, 2022

Det er nemt at blive en cammodel på StripChat. Med et par klik kan du oprette en konto, og du kan begynde at arbejde som webcam-model på ingen tid. Her er en oversigt over de forskellige spørgsmål og trin, som du bør eller kan tage.

Hvordan kan jeg registrere mig som model?

Brug dette link til at registrere dig som model: https://stripchat.com/signup/model. Brugerkonti kan ikke opgraderes til modelkonti.

Hvem kan være webcam-model på StripChat.com?

De accepterer 18+ årige kvinder, mænd, par og transpersoner.

Koster det penge?

StripChat-medlemskabet er GRATIS, uanset om du er model eller seer. Tilmelding er hurtig og GRATIS!.

Hvordan kan jeg tjene penge på Stripchat.com?

På Stripchat er der et tokensystem. Værdien af tokens på Stripchat er den samme for alle webcam-modeller. Du får 0,05 dollarcents for hver token. Hvis du f.eks. har modtaget 1000 tokens, kan du veksle dette til 50 dollars.

Du kan derefter hæve de penge, der vil være på din konto gennem en række forskellige betalingsmuligheder. Du kan altså vælge mellem:

 • paxum,
 • betalinger,
 • Cosmo betaling
 • Checks (anbefales ikke til Europa)
 • cryptos
 • og bankoverførsler

Hvor lang tid det tager at få dine penge afhænger af den valgte betalingsmetode, men det tager ca. mellem 2 og 10 hverdage.

Der er flere måder at tjene penge på:

Udsendelser på StripChat

Få tips til dine shows.

Medlemmer kan sende tokens som drikkepenge under offentlige shows. De giver modellerne et tegn på påskønnelse for at dele deres shows og besvare forespørgsler. Brugere er ikke forpligtet til at give drikkepenge til modeller.

Tjene penge på private shows.

Et privat show koster som standard 24 tokens ($1,2) pr. minut. Denne pris kan dog ændres på https://stripchat.com/settings (fra 16 til 120 tokens pr. minut). En seer kan anmode om et privatshow fra enhver modelprofil, men det er op til modellerne at beslutte, hvem de vil gå ind i et privat rum med. I det private rum laver modellen et særligt show for EN ENKEL seer. Privatshowet kan afsluttes når som helst af en af parterne eller automatisk, når tilskueren løber tør for tokens.

Tjene penge på at se medlemmer.

Alle modeller har mulighed for at tjene penge på at kigge på medlemmer i private shows. Denne funktion giver andre medlemmer mulighed for at udspionere et privat show ved at betale en standardpris på 8 tokens (0,4 $) for et minuts udspionering. Denne pris kan ændres på https://stripchat.com/settings. kigge-medlemmer har ikke lov til at kommentere eller kræve shows. De kan se med, så længe de har tokens til rådighed. Når de løber tør for tokens, kan de ikke se med, før de køber flere tokens. Kigge er billigere for medlemmer, men modeller, der tillader at kigge, er opført på en af siderne i topmenuen: https://stripchat.com/tag/spy.  Hver kigger betaler mindre, men du kan lade flere medlemmer kigge på samme tid.

Tjene gennem cam2cam.

Cam2Cam er et camshow med en-mod-en camshow, hvor en model og et medlem kan se hinanden. Det koster som standard 32 tokens (1,6 dollars) pr. minut. Denne pris kan dog ændres på https://stripchat.com/settings (fra 32 til 120 tokens pr. minut). Enhver seer med tokens kan anmode om et Cam2Cam-show fra en model, men det er op til modellerne at beslutte, hvem de vil gå til et privat rum med. Cam2Cam har vist sig at være et fremragende valg for både nye og erfarne modeller på grund af den individuelle tilgang og de gode indtjeningsmuligheder.

Få mere at vide om forskellige shows: Forskellige showtyper på Stripchat

Andre måder at tjene penge på

Du kan tjene penge ved at vinde bonuspenge.

Kvindelige modeller har mulighed for at vinde bonuspenge hver 3. time ud over deres normale indtjening! Du kan vinde op til 8 gange om dagen, fordi du har tjent det største antal tokens. Du kan se de aktuelle detaljer om konkurrencen her (https://stripchat.com/top/rules). Der er også en månedlig konkurrence med langt højere præmier med over 24.000 dollars til rådighed som præmiepenge!

Derudover er der også konkurrencer for kategorierne, par, mænd og transpersoner. I den månedlige konkurrence har du mulighed for at få en flot bonus;

 • 1. plads - 1.000 dollars
 • 2. plads - 500 dollars
 • 3. plads - 250 dollars
 • 4. og 5. plads - 100 dollars
 • 6. til 10. plads - 50 dollars.
 • 11. til 20. plads - 25 dollars

Sælge dit indhold

Tjen flere penge og generer passiv indkomst ved at oprette foto- og videoalbum og sælge dem til dine seere. Uanset om du er online eller offline, kan brugerne købe dine album - dette er endnu en måde at tjene flere penge på. Du kan indlæse alt fra 1 token til 499 tokens for hvert album. Opret så mange album, som du vil, med forskellige navne, og prissæt dem som du vil!

Vil du vide mere? Læs: Konkurrencer og salg af dit indhold

Streaming og værktøjer

På StripChat er der nogle særlige kategorier, som kræver godkendelse for at blive opført i dem. Streamspecifikationer er den del, hvor du kan ansøge om at blive verificeret til disse særlige kategorier, og hvor du vælger tagget for din kategori relateret til den stream, du er ved at starte, når du er blevet godkendt.

Hvis din prøvevideo og den kategori, du har oprettet, er korrekte, bliver du godkendt og får besked via en personlig besked. Hvis du planlægger at køre et show, der falder ind under den pågældende kategori, skal du vælge den i Streamspecifikationer, inden du starter din stream.

Lykkehjulet

Det fejres ved at dreje på hjulet på dit værelse for at give dine offentlige shows et ekstra boost af sjov. Du eller dine seere kan dreje hjulet under showet og vinde en aktivitet, som du derefter starter for dem. Du bestemmer selv, hvilken en du vil bringe, og hvor meget du tager for aktiviteterne for et spin.

Din Stripchat-profil

Det er godt at vide, at StripChat har udviklet nogle retningslinjer, som du som model kan tage til efterretning, når du uploader din profil og dit coverbillede. For eksempel er der specifikke retningslinjer for profilbilleder eller avatarer.

 • Dit profilbillede eller avatarbillede må ikke indeholde nøgenhed. Alle intime dele af din krop skal derfor være tildækket.
 • Billedet skal rent faktisk være dit eget.
 • Det samme gælder også for den kropsdel, som du vil bruge som profilbillede.
 • Billedet må ikke indeholde andre mindreårige personer. Alle kunstnere, der optræder på dette websted, skal være mindst 18 år gamle.
 • Billedet må heller ikke indeholde noget forbudt indhold.
 • Dit billede må heller ikke indeholde noget ophavsretligt beskyttet indhold med vandmærker eller logoer.

StripChat giver dig som model også mulighed for at oprette brugerdefinerede paneler. Takket være de brugerdefinerede paneler kan du personliggøre din profil og få den til at skinne. Disse paneler giver dig mulighed for ikke kun at vise dine generelle profiloplysninger, men også at oprette showplaner, showannoncer og endda blogs ledsaget af billeder og hyperlinks.

Afstemninger er en udvidelse, som du kan tilføje til dit chatrum for at stille spørgsmål til dit publikum og involvere dem i dit show. Du kan lære dem at kende på en sjovere måde eller gøre dine shows mere interaktive ved at spørge brugerne, hvad de gerne vil se næste gang, ved at give dem det, som de fleste stemmer på osv. Bemærk venligst, at kun registrerede brugere kan stemme.

Vil du vide mere om din profil? Læs: Profilvejledning

Er der nogen regler for Stripchat-modeller?

Ligesom alle andre cam-sider kræver StripChat også, at modellerne overholder sidens regler. Som model vil du bemærke, at siden har generelle regler, regler for udsendelse og indhold samt regler for handlinger, der er helt udelukket.

De generelle regler er regler, der gælder for alle StripChat-modeller. For eksempel skal alle, der ønsker at være model via dette websted, være mindst 18 år, og du skal bevise din alder ved at fremlægge et identitetsdokument. Derudover er der regler, der har at gøre med selve udsendelsen og handlinger, der absolut ikke er tilladt (som f.eks. brug af falsk ID eller at begå seksuelle handlinger med dyr.)

Bliv en Stripchat model

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene